Caravans.net - Alles over caravans: nieuws, informatie, accessoires, techniek & onderhoud - Tweedehands & nieuwe caravans

Nieuwsrubrieken

 

Toebehoren

Caravannen

Techniek/accessoires

Klussen aan de caravan!

Aan de kluscaravan van Caravans.net zijn de afgelopen periode een flink aantal klussen uitgevoerd.

De kluscaravan

De uitgevoerde klussen varieren van de aanleg van een extra stopcontact tot de montage van een mover en eenlevelling systeem. Tussen
deze uitersten zitten genoeg klussen en klusjes die caravanner zal aanspreken. Van elke klus is een fotoreporatage gemaakt waarbij de klus stap voor stap wordt beschreven. Er wordt stil gestaan bij de tecnische details en aspecten op het gebied van veiligheid.

Klussen op locatie

Veel van de klussen worden op locatie uitgevoerd. Deze werkwijze heeft als voordeel dat de klus plaats vindt onder begeleiding van een vakman.
Omdat hierbij alle aandachtspunten van de betreffende klus worden besproken is een zo juist en compleet mogelijk beeld mogelijk. De op locatie aanwezige hulpmiddelen maken het verder mogelijk om de klus goed in beeld te kunnen brengen.

Ervaringen uitwisselen op het forum

In het forum van Caravans.net kun je in een speciaal forum communiceren met medecaravanners over allerlei technische aspecten rond de caravan. Er wordt zo een kennisbank opgebouwd waarin je kunt zoeken of waarin je technische kennis kunt inbrengen om zo een ander te helpen.

|