Caravans.net - Alles over caravans: nieuws, informatie, accessoires, techniek & onderhoud - Tweedehands & nieuwe caravans

Nieuwsrubrieken

 

Toebehoren

Caravannen

Techniek/accessoires

Over deze website

Caravans.net biedt uitgebreide informatie over caravans en wat er bij het gebruik van een caravan om de hoek komt kijken.

 

Het maakt hierbij niet uit of je voor de aanschaf van je eerste caravan staat, of dat je al jarenlang als caravanner actief bent.

Objectieve informatie

Omdat Caravans.net geheel onafhankelijk van derden werkt en geen eigen belangen heeft in de sector van de mobiele recreatie ben je verzekerd van objectieve informatie. De informatie wordt geheel in eigen beheer samengesteld en bijna dagelijks bijgewerkt.

Productpromoties

Naast de onafhankelijk van derden gemaakte redactionele uitwerkingen worden productpromoties gemaakt. Deze promoties verschijnen onder meer in de rubriek "Nader bekeken" op Caravans.net. We streven ernaar om een voor de bezoeker duidelijke scheiding tussen promotionele en redactionele artikelen te houden.

 

Het onderhoud en de verdere ontwikkeling van deze site is mede mogelijk door de inkomsten van onze adverteerders. Een bezoekje aan onze adverteerders wordt dan ook op prijs gesteld.

Occasions

Tot onze adverteerders behoren ook de honderden bedrijven die hun occasionvoorraad beheren via ons Ovis systeem, daardoor vind je op deze website ook het allergrootste aanbod gebruikte caravans, die grotendeels met BOVAG garantie worden geleverd.

Uitgebreide en gevarieerde informatie

De op Caravans.net aangeboden informatie is uitgebreid en gevarieerd. Om alles overzichtelijk te houden zijn de verschillende onderwerpen per rubriek bij elkaar gebracht. Behalve voor technische- en praktische zaken is er aandacht voor nieuwe producten en accessoires. In handige marktoverzichten vind je onder meer caravanbedrijven, stallingbedrijven en gasvulstations bij jou in de buurt.

Zelf mee doen

Behalve de hiervoor genoemde informatie biedt Caravans.net de bezoeker een aantal interactieve diensten aan. Zo kun je gratis meepraten over allerlei zaken in het Caravan forum en kun je gratis foto's plaatsen in de fotogalerij van het Caravan album. Als je tips voor de redactie hebt, of vindt dat er in één van onze artikelen een onvolkomenheid zit, verzoeken wij je vriendelijk om even contact met ons op te nemen.

Contact, nieuws inzenden

Verzoeken om informatie worden centraal afgewikkeld via het e-mailformulier.

Nieuwsberichten en vragen/opmerkingen over de inhoud van deze website kunt u inzenden via deze pagina.

 

|