Caravans.net - Alles over caravans: nieuws, informatie, accessoires, techniek & onderhoud - Tweedehands & nieuwe caravans

Nieuwsrubrieken

 

Toebehoren

Caravannen

Techniek/accessoires

 

Theo Thomas

  

Erik Peers

  

Reggy van Beek

   

45 jaar… geweldig getrouwd… dol op camperen, koken en schrijven.

 

Werkzaam in de wereld van ICT en bedrijfsstrategie. Ambities op het gebied van Yoga, hardlopen en de moestuin. Komt graag in Frankrijk en het pannenkoekenhuis.

 

Altijd te vinden in zijn camper of op internet. Typerend net effe anders… 

 

Gepensioneerd, en gek op fotografie, wintersport en winterkamperen met de caravan.

Als Erik niet met kamperen of fotografie bezig is, zou je hem langs het korfbalveld kunnen vinden, om te kijken of de scheidsrechter zijn best wel doet....

 

Reggy is vanaf zijn kindertijd opgegroeid met kamperen. Eerst samen met zijn ouders en zusjes met de tent en later met de caravan. Zo zijn ze van camping naar camping bijna heel Europa doorgetrokken.

 

Later ging Reggy zelfstandig met de fiets, bromfiets of auto en een tentje op pad, en al snel werd er ook een caravan aangeschaft. Inmiddels is Reggy een paar caravans verder, maar niet zonder deze op vele plaatsen aan te passen zodat hij minder afhankelijk van de voorzieningen op de campings is.
 

         

Karel Leeflang

  

Jan Wessels

  

Arjan Schadenberg

     

Karel kampeert met de caravan sinds 1968, eerst met het hele gezin en nu samen met zijn vrouw.

 

Hij werkte tot aan zijn pensioen bij een gerenommeerd caravanbedrijf, waar hij veel complexe reparaties aan de 12V voorzieningen van caravans en campers heeft verricht en ook lastige, tijdrovende reparatie’s en verbouwingen aan caravans en campers heeft uitgevoerd.

  Een vakantie op één plek is niks voor ons, 65-plussers. We zijn mensen die willen trekken. Dat deden we al in de fietsvakanties met de kinderen en ook nu met onze camper zitten we nooit lang op één plek. Trekken zit een beetje in ons bloed. Verder houden we er van om cultuur op te snuiven en in de natuur te zijn. Daarnaast vinden we comfort in de camper niet belangrijk.
Noem ons maar kampeer-camperaars. We zijn blij dat we met onze buscamper door Europa kunnen trekken en hopen dat nog vele pensioen-jaren te kunnen en mogen doen.

 
   Arjan (41) is in het dagelijkse leven vrachtwagenchauffeur. Hij kampeert met zijn vrouw Esther, dochter Ellis (14) en hun zoons Stefan (11) en Colin (8).

Na jaren met een tent te hebben gekampeerd hebben ze in 2006 een 20 jaar oude Avento caravan gekocht, waaraan in de loop der jaren het nodige is veranderd en vernieuwd.

Arjan kampeert het liefste op rustige campings van bijvoorbeeld de SVR en houdt niet van drukte op vakantie, zijn werk is al druk genoeg.
         

Suzan Visser

  

Martien Kennis

  

Peter Langereis

     

Suzan kampeert van jongs af aan. Met haar ouders kampeerde ze in een stacaravan en een tourcaravan. Ze heeft  een voorkeur voor de wat kleinere campings in een mooie en natuurlijke omgeving.

Momenteel is Suzan, na zich eerst te hebben geörienteerd in een leuke stacaravan, op zoek naar een kleine camper of kampeerbus om daarmee te gaan rijden en overnachten, op zoek naar nieuwe mooie plekjes.

Zo kan ze haar eigen kampeer- en vrijheidsbeleving gaan uitbreiden en dit eventueel combineren met haar werkzaamheden als webredacteur. 

 

Martien kampeert al jaren, al sinds 1982, en noemt zichzelf een rasechte caravan-kampeerder.


Hij gaat met zijn vrouw meerdere malen per jaar op vakantie, hun favoriete bestemmingen zijn Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zuid-Tirol.


Martien houdt zich al jarenlang bezig met de caravanmerken en de historie daarvan. Hij heeft hiervan gedurende zo'n 20 jaren een schat aan informatie verzameld en opgeslagen.

 

Peter houdt zich buiten werktijd niet alleen bezig met kamperen, maar ook met fotografie en internet.

 

Tijdens zijn vakanties, waarbij Frankrijk zijn favoriete bestemming is, organiseert hij ook regelmatig wandeltochten.

Wie op internet wel eens iets over Frankrijk heeft opgezocht is hoogstwaarschijnlijk wel eens op de website van Peter gekomen, waarop hij honderden, zo niet duizenden foto's van Frankrijk en van de door hem bezochte campings heeft geplaatst, inclusief uitgebreide beschrijvingen en verhalen.

         

Aloys de Vries

 

 

 

 

       

Aloys is de eigenaar/oprichter van Campersite.nl en Camperforum.nl, en werkt daarnaast 3 dagen per week aan een middelbare school als aardrijkskundeleraar.

 

Is uiteraard een enthousiast computeraar en mag graag reizen met de camper. Daarnaast is hij een liefhebber van fotografie en elektronica als geregistreerd radioamateur.

Bouwde zijn laatste camper zelf, 10 jaar geleden, en is nu druk met een nieuwe buscamper op basis van een recente Peugeot 3.0HDI.
Favoriete bestemmingen zijn onder meer de Franse streken Drome en Provence voor kortere vakanties, Scandinavië voor de langere periodes.

       

 

|