Caravans.net - Alles over caravans: nieuws, informatie, accessoires, techniek & onderhoud - Tweedehands & nieuwe caravans

Nieuwsrubrieken

 

Toebehoren

Caravannen

Techniek/accessoires

Actiemodellen Sterckeman Starlett 400 CP en 470 PE Kidís

De Starlett modellijn kenmerkt zich binnen het Sterckeman programma door de goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

In deze Starlett serie introduceert Sterckeman nu twee nieuwe indelingen, waarvan er één zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen: de Starlett 400 CP en 470 PE Kid’s.De Starlett 400 CP is een compacte caravan met een binnenlengte van 4,2 meter en een leeggewicht van 835 kg. De caravan is voorzien van een in de lengte geplaatst vast tweepersoons bed aan de voorzijde met daarnaast de toiletruimte en een treinzit aan de achterzijde. Verder is er een middenkeuken met daar tegenover een TV meubel.

 

De Starlett 470 PE Kid’s biedt slaapgelegenheid aan 7 personen door maar liefst drie stapelbedden aan de achterzijde, een middendinette en een vast tweepersoons bed voorin. Door het totaalgewicht van 1200 kg kan deze caravan ook door de meeste gezinsauto’s worden getrokken.

 

De standaarduitrusting bestaat onder andere uit een polyester dak, combicassettes, kachel, binnen TV aansluiting, 3 pits gasstel, een 70 of 80 liter koelkast, een semi-vaste watertank van 25 liter en een elektrisch cassette toilet. Op de Starlett 400 CP is bovendien een Pack Primavera te bestellen voor € 990,-. Dit pakket bestaat uit: AKS 1300 stabilisator, schokbrekers, serviceluik, warmwatervoorziening, groot dakluik (70 x 50 cm) en accu voorbereiding. Een klantvoordeel van € 360,-.

 

De verkoopprijs van de Starlett 400 CP is vastgesteld op een scherpe € 12.390,-. De Starlett 470 PE Kid’s start bij € 12.995,-.De nieuwe Starlett modellen zijn vanaf dit voorjaar bij de Sterckeman dealer te bezichtigen. De actie loopt zolang de voorraad strekt.


(klik op de foto's voor een vergroting/diashow)