Caravans.net - Alles over caravans: nieuws, informatie, accessoires, techniek & onderhoud - Tweedehands & nieuwe caravans

Nieuwsrubrieken

 

Toebehoren

Caravannen

Techniek/accessoires

Adria Astella Glam Edition

Tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf, welke eind augustus plaats vindt, zal Adria een nieuwe serie caravans genaamd “Astella Glam Edition” introduceren. De nieuwe Astella Glam Edition is ontwikkeld voor caravanners die van “Glamping” houden: kamperen in luxe en stijl.

 

Met deze nieuwe caravan zal Adria vele innovatieve, intelligente en technologische noviteiten tonen aan zowel het exterieur als het interieur. De Astella Glam zal voorzien zijn van nieuwe functies en details welke nog niet eerder zijn vertoond in de caravanbranche.Niet alleen het exterieur wordt gekenmerkt door een innovatieve vormgeving, ook in het interieur bevinden zich vernieuwende elementen zoals een luxe “als thuis” keukenblok en het Adria Ergo toilet/doucheruimte concept. De gebruikte materialen moeten de Astella Glam de looks van een luxe hotelkamer geven, iets wat in de caravanbranche uniek is.

 

 

De Astella Glam zal begin september voor het eerst aan het Nederlandse publiek worden presenteerd op de Dordrecht Open. De Belgische kampeerder kan tijdens Mobicar, welke eind september van start gaat, met de Astella Glam kennis maken.


(klik op de foto's voor een vergroting/diashow)