Caravans.net - Alles over caravans: nieuws, informatie, accessoires, techniek & onderhoud - Tweedehands & nieuwe caravans

Nieuwsrubrieken

 

Toebehoren

Caravannen

Techniek/accessoires

Caravancentrum Waterland presenteert nieuwe modellen Fendt en Hobby

PURMEREND – De nieuwe caravanmodellen voor het jaar 2014 van de merken Fendt en Hobby worden binnenkort in de Noord-Hollandse stad Purmerend op grootse wijze gepresenteerd.

 

Voor deze introductieshow speelt Caravancentrum Waterland speelt een belangrijke rol. Zij zetten tien dagen lang hun deuren open. Er zijn veel primeurs te verwachten voor mensen die langskomen.
 De DeLuxe Easy lichtgewicht caravan is een primeur van Hobby. Dit lichtste model uit de nieuwe serie heeft een breedte van slechts 220 centimeter en is daardoor ook door kleinere auto's te trekken. De Tendenzaserie is één van de primeurs van Fendt Caravans. Dit model caravan onderscheidt zich van de andere Fendt series in het uiterlijk van het interieur. De meubels hebben de look van geborsteld hout, in een combinatie van lichte en donkere tinten.


Waterland is tijdens de tiendaagse van 18 tot en met 27 oktober dagelijks (ook op zondagen) van ’s ochtends 10.00 tot ’s middags 17.00 uur geopend. Op vrijdagen kun je terecht tot 21.00 uur. Voltastraat 51, Purmerend.