Caravans.net - Alles over caravans: nieuws, informatie, accessoires, techniek & onderhoud - Tweedehands & nieuwe caravans

Nieuwsrubrieken

 

Toebehoren

Caravannen

Techniek/accessoires

Watt controller: veilig 'aan de paal'

Eenvoudige rekensom

De rekensom is heel eenvoudig: 1 Ampère is 230 Watt. Dus op een camping met 6 Ampère kan 1380 Watt aan stroomverbruikers tegelijk worden aangesloten. Sluit u meer aan dan springt de zekering van de camping eruit. Dat levert een geïrriteerde campingbaas op en als het tegenzit ook boze kampeerburen, die net een leuk programma op de televisie aan het kijken waren.

Houdt verbruik in de hand

Dat kan dus anders. Met de Watt controller. Want die houdt het verbruik in de hand, ook al sluit u een zwaardere verbruiker aan. Stel: u wilt een waterkoker gebruiken van 2000 Watt, of een koffiezetter, een oventje, een ventilatiekachel: met de Watt controller is dat geen enkel probleem. Met de Watt controller zal het stroomverbruik van dit apparaat binnen de ingestelde waarde blijven. Het koken van water zal langer duren, de föhn zal wat minder warmte geven en de oven moet wat langer aan blijven, maar alles werkt en de zekering op de camping blijft functioneren.

 

De prijs van de Watt controller bedraagt €120,- (verzendkosten), op beurzen is het apparaat te koop voor € 108,-. Informatie is verkrijgbaar via info@camparo.nl.

Accessoires

|